הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאופן הכנת הקניידלך:.
בקערה מערבבים קמח מצה עם מלח ומים, לאחר מכן מוסיפים את הביצים ומערבבים מניחים בצד למשך חצי שעה. .
בסיר רחב וגדול שמים את כל הירקות מוסיפים מלח ומים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה. מבצק הקניידלך יוצרים כדורים קטנים ושמים במרק הרותח, מכסים את הסיר ומבשלים בערך 15-20 דקות. כאשר הכופתאות תופחות מאוד וצפות הן מוכנות. לפני ההגשה מחממים שוב את הקניידלך במרק הרותח..