ספר מתכוני מרקים
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
ההכנה.
-
2
מחממים סיר עם כף שמן.
-
3
מוסיפים את.
-
4
העגבניות המרוסקות.
-
5
מערבבים כ5 דקות.
-
6
מתבלים ב...
-
7
רבע כפית פלפל שחור.
-
8
קורט אבקת שום.
-
9
חצי כף פפריקה מתוקה.
-
10
רבע תבלין כוסברה.
-
11
כף לימון.
-
12
קורט סוכר.
-
13
מערבבים ומוסיפים.
-
14
את האורז והאפונה.
-
15
כ1.5 ליטר מים.
-
16
מגיעים לרתיחה.
-
17
מכסים ומנמיכים את האש.
-
18
מבשלים כ20 דקות.
1
ההכנה.
2
מחממים סיר עם כף שמן.
3
מוסיפים את.
4
העגבניות המרוסקות.
5
מערבבים כ5 דקות.
6
מתבלים ב...
7
רבע כפית פלפל שחור.
8
קורט אבקת שום.
9
חצי כף פפריקה מתוקה.
10
רבע תבלין כוסברה.
11
כף לימון.
12
קורט סוכר.
13
מערבבים ומוסיפים.
14
את האורז והאפונה.
15
כ1.5 ליטר מים.
16
מגיעים לרתיחה.
17
מכסים ומנמיכים את האש.
18
מבשלים כ20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים