אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מרקים

205
צפיות

מרק ירקות ואיטריות

המתכון של
מרק ירקות ואיטריות

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • כל הירקות והירק טחונים
  • 1 בצל
  • 2 גבעולי סלרי
  • 1/2 בטטה
  • לבן כרוב חתיכה
  • 3 גזרים
  • 3 פירחי כרובית
  • 4 עלי סלרי
  • 4 עלי שמיר
  • כוס איטריות דקות
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר מחממים שמן.


  • 1

    ובהדרגה שמים את.


  • 2

    הירקות תוך עירבוב.


  • 3

    ממלאים מים בגובה הירקות.


  • 4

    מרתיחים ומבשלים 20 דקות.


  • 5

    מתבלים.


  • 6

    בחצי כפית מלח.


  • 7

    בחצי כפית כורכום.


  • 8

    בחצי כפית פילפל לבן.


  • 9

    מוסיפים את האיטריות.


  • 10

    ו2 כוסות מים רותחים.


  • 11

    ומבשלים 20 דקות נוספות.


  • 12

    על אש נמוכה עם מיכסה.


0

בסיר מחממים שמן.


1

ובהדרגה שמים את.


2

הירקות תוך עירבוב.


3

ממלאים מים בגובה הירקות.


4

מרתיחים ומבשלים 20 דקות.


5

מתבלים.


6

בחצי כפית מלח.


7

בחצי כפית כורכום.


8

בחצי כפית פילפל לבן.


9

מוסיפים את האיטריות.


10

ו2 כוסות מים רותחים.


11

ומבשלים 20 דקות נוספות.


12

על אש נמוכה עם מיכסה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים