שימו לב!!! אפשר להחליף ב-2 כוסות קמח רגיל לאנשים שלא רגישים לגלוטן.
1 כפית אבקת אפייה.
תערובת הביצים
2 ביצים L.
3 כפות פירורי לחם ללא גלוטן.
שימו לב!!! אפשר להחליף ב-3 כפות קמח מצה בפסח או ב-3 כפות פירורי לחם רגילים לאנשים שלא רגישים לגלוטן.
1 כפית פפריקה מתוקה.
1 כפית מלח.
1 כפית שום גבישי.
1 כפית כמון.
1 כפית כורכום.
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
1/4-1/2 כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף בלבד, אפשר לוותר.
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק או 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק, מה שאוהבים.
1 כוס מים.
לטיגון
שמן צמחי - שמן קנולה או שמן סויה או שמן חמניות, מה שאוהבים.
אופן ההכנה
1
מפשירים ומשרים את הדגים עם הלימון והמלח כשעתיים שלוש..
2
שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב היטב..
3
מחממים מחבת גדולה עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצלים)..
4
בצלחת גדולה מערבבים היטב את הקורנפלור, אבקת אפייה, מצפים היטב כל דג מ-2 הצדדים בקורנפלור..
5
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצים עם פירורי הלחם, התבלינים, הכוסברה או הפטרוזילה והמים, טובלים את הדגים מ-2 הצדדים בתערובת הביצים, ומטגנים דקה, דקה וחצי מכל צד עד להזהבה קלה..
6
מעבירים לנייר סופג..
7
ממליצה להגיש לצד צ'יפס תפוחי אדמה וצ'יפס בטטות ויש לכם אחלה ארוחה..
8
זהו חברות וחברים תיהנו..
9
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה..
10
.
1
מפשירים ומשרים את הדגים עם הלימון והמלח כשעתיים שלוש..
2
שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב היטב..
3
מחממים מחבת גדולה עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצלים)..
4
בצלחת גדולה מערבבים היטב את הקורנפלור, אבקת אפייה, מצפים היטב כל דג מ-2 הצדדים בקורנפלור..
5
בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצים עם פירורי הלחם, התבלינים, הכוסברה או הפטרוזילה והמים, טובלים את הדגים מ-2 הצדדים בתערובת הביצים, ומטגנים דקה, דקה וחצי מכל צד עד להזהבה קלה..
6
מעבירים לנייר סופג..
7
ממליצה להגיש לצד צ'יפס תפוחי אדמה וצ'יפס בטטות ויש לכם אחלה ארוחה..