בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, קורט מלח ומערבבים היטב.
2
מוסיפים את יתר המרכיבים (ביצה, חלב, חמאה מומסת, תמצית וניל וגרדת לימון) מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
3
מחממים מחבת מרוחה בחמאה או בשמן על להבה בינונית-גבוהה, כשהמחבת חמה יוצקים לתוכה בעזרת מצקת מהבלילה ומטגנים דקה-שתיים, עד שרואים שמופיעות בועות על פני הפנקייקס והצד התחתון מזהיב, הופכים את הפנקייקס ומטגנים עוד דקה עד שהצד השני מזהיב, ככה מכינים את כל הבלילה.
4
זורים אבקת סוכר ומגישים עם מה שאוהבים .
5
זהו מוכן! נכדיי הקטנטנים זללו וביקשו עוד.
6
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
בקערה גדולה שמים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר, קורט מלח ומערבבים היטב.
2
מוסיפים את יתר המרכיבים (ביצה, חלב, חמאה מומסת, תמצית וניל וגרדת לימון) מערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה .
3
מחממים מחבת מרוחה בחמאה או בשמן על להבה בינונית-גבוהה, כשהמחבת חמה יוצקים לתוכה בעזרת מצקת מהבלילה ומטגנים דקה-שתיים, עד שרואים שמופיעות בועות על פני הפנקייקס והצד התחתון מזהיב, הופכים את הפנקייקס ומטגנים עוד דקה עד שהצד השני מזהיב, ככה מכינים את כל הבלילה.