הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעל כוס אורז כ 1.5-2 כוסות מים רותחים..
לשטוף את האורז . לקצוף בצל לטגן עד להזהבה , להוסיף .
מעט כורכום לאורז צהוב..
אפשרי להוסיך חמוציות צימוקים,שקדים /חומוס מבושל .
לערבב היטב. ולהוסיף את האורז עם המלח. להוסיף מים רותחים,שיכסו ל את האורז בכ-1.5 סנטימטר מעל. לכסות ולהנמיך את האש.לכ- 20 דק. להשאיר מכוסה עוד מספר דק מבלי לפתוח. תהנו הילה🌻ניתן .