לבשל בסיר עם מים שלוש בצלים ( לעשות חריץ במרכז ולבשל עד לידי ריכוך) .
2
לטגן בצל אחד קצוץ עד השחמה ולהכניס את הפרות היבשים והתבלינים .
3
ולטגן מעט הכל .
4
בנתיים להשרות את הבורגול כמה דקות לסנן טוב ולערבב עם הפרות היבשים.
5
ליטעום ולתקן טעמים להפריד את על הבצל אחרי שהם מתקררים ולמלות ולגלגל את כולם להכין בסיר רוטב עם כל התבלינים שמילנו את הבצלים חצי כוס מים להכניס את הבצלים על אש בנונית ומעל להזליף סילאן כמו טיגון וכירמול של הבצלים תהנו .
1
לבשל בסיר עם מים שלוש בצלים ( לעשות חריץ במרכז ולבשל עד לידי ריכוך) .
2
לטגן בצל אחד קצוץ עד השחמה ולהכניס את הפרות היבשים והתבלינים .
3
ולטגן מעט הכל .
4
בנתיים להשרות את הבורגול כמה דקות לסנן טוב ולערבב עם הפרות היבשים.
5
ליטעום ולתקן טעמים להפריד את על הבצל אחרי שהם מתקררים ולמלות ולגלגל את כולם להכין בסיר רוטב עם כל התבלינים שמילנו את הבצלים חצי כוס מים להכניס את הבצלים על אש בנונית ומעל להזליף סילאן כמו טיגון וכירמול של הבצלים תהנו .