בסיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה מכבים את האש..
2
בקערה שמים את האורז, עגבניות חתוכות לקוביות מוסיפים את הבצל המטוגן עם השום מערבבים מוסיפים את קוביות הבשר מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
3
ממלאים את העוף במילוי וסוגרים בקסמי שיניים..
4
בסיר בו טגנו את הבצל והשום מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף עד להשחמה מכל הכיוונים..
5
מוסיפים את יתרת האורז מכסים במים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה..
6
מכבים מוסיפים ביצים לפי כמות האנשים שמים בתנור בחום של 120-150 מעלות למשך כל הלילה..
1
בסיר שמים שמן ומטגנים את הבצל עם השום עד להזהבה מכבים את האש..
2
בקערה שמים את האורז, עגבניות חתוכות לקוביות מוסיפים את הבצל המטוגן עם השום מערבבים מוסיפים את קוביות הבשר מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
3
ממלאים את העוף במילוי וסוגרים בקסמי שיניים..
4
בסיר בו טגנו את הבצל והשום מוסיפים מעט שמן ומטגנים את העוף עד להשחמה מכל הכיוונים..
5
מוסיפים את יתרת האורז מכסים במים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה..
6
מכבים מוסיפים ביצים לפי כמות האנשים שמים בתנור בחום של 120-150 מעלות למשך כל הלילה..