אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

1,472
צפיות

שוארמה הודו מוקפץ עם ירקות ופסטה

המתכון של
שוארמה הודו מוקפץ עם ירקות ופסטה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר שוארמה הודו נקבה
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 3 בצלים חתוכים לרצועות
  • חצי צרור שמיר קצוץ
  • חצי חב' פסטה פפרדלה
  • 3 כפות שמן זית
  • כף סילאן
  • 2 כפות צ'ילי מתוק או חריף
  • מלח,פלפל,כפית פפריקה מתוקה
  • כפית תבלין עוף,כף ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה
  • 1

    בווק עם כף שמן זית להקפיץ את הבצל לשקיפות להוסיף את הפלפל האדום.


  • 2

    ולהקפיץ 5 דקות להוסיף את הגזר.


  • 3

    והשמיר ולהמשיך להקפיץ לריכוך הירקות להוסיף כף ממרח עגבניות מיובשות מלח,פלפל,סילאן וצ'ילי.


  • 4

    להניח בצד.


  • 5

    את השוארמה לחתוך פרוסות דקות ורחבות לתבל במלח,פלפל,פפריקה מתוקה ,ותבלין עוף.


  • 6

    להוסיף 2 כפות שמן זית לווק ולהקפיץ .


  • 7

    עד לבישול מלא .


  • 8

    לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לכסות את הווק לעוד 5 דקות לספיגת טעמים.


1

בווק עם כף שמן זית להקפיץ את הבצל לשקיפות להוסיף את הפלפל האדום.


2

ולהקפיץ 5 דקות להוסיף את הגזר.


3

והשמיר ולהמשיך להקפיץ לריכוך הירקות להוסיף כף ממרח עגבניות מיובשות מלח,פלפל,סילאן וצ'ילי.


4

להניח בצד.


5

את השוארמה לחתוך פרוסות דקות ורחבות לתבל במלח,פלפל,פפריקה מתוקה ,ותבלין עוף.


6

להוסיף 2 כפות שמן זית לווק ולהקפיץ .


7

עד לבישול מלא .


8

לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה לסנן להוסיף לווק לערבב לבדוק טעמים לכסות את הווק לעוד 5 דקות לספיגת טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים