אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חיטה
  • בשר או עוף
  • תפוא
  • מלח פילפל פפריקה מים
  • ביצים קשות
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם שמן בסיר להוסיף כף פפריקה כף רסק לערבב להוסיף חיטה בשר או עוף תפוא לא חובה מים רותחים מעל הכל להביא לרתיחה טובה להנמיך לבשל 10 דקות לכבות את הגז לפני שבת להוסיף מים רותחים כי החיטה ספגה את הכל להרתיח ולהניח עג׳ הפלטה ולהתענג בשבת .


  • 2

    ניתן להוסיף ביצים קשות לסיר הן יצאו בבוקר חומות ומיוחדות .


  • 3

    בהצלחה 🌹ציפורה🌹.


1

לחמם שמן בסיר להוסיף כף פפריקה כף רסק לערבב להוסיף חיטה בשר או עוף תפוא לא חובה מים רותחים מעל הכל להביא לרתיחה טובה להנמיך לבשל 10 דקות לכבות את הגז לפני שבת להוסיף מים רותחים כי החיטה ספגה את הכל להרתיח ולהניח עג׳ הפלטה ולהתענג בשבת .


2

ניתן להוסיף ביצים קשות לסיר הן יצאו בבוקר חומות ומיוחדות .


3

בהצלחה 🌹ציפורה🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים