בנתיים נטגן את הבצל ותוך כדי נכניס את נכבדי עוף יין ודבש ואת התבלינים.
4
נטגן 20 דקות ועד לצימצום נוזלים.
5
נבשל את התפוח אדמה עד לידי התרככות נרסק את התפוח אדמה נוסיף שמן זית כרבע כוס מלח פילפל לפי טעם להגיש את הפירה שעליו כבדי העוף .... טעים ליד אפשר סלט ירוק מרענן בתאבון .
1
להכניס את כבדי העוף לגריל.
2
להורדת הדם ( מטעמי כשרות) .
3
בנתיים נטגן את הבצל ותוך כדי נכניס את נכבדי עוף יין ודבש ואת התבלינים.
4
נטגן 20 דקות ועד לצימצום נוזלים.
5
נבשל את התפוח אדמה עד לידי התרככות נרסק את התפוח אדמה נוסיף שמן זית כרבע כוס מלח פילפל לפי טעם להגיש את הפירה שעליו כבדי העוף .... טעים ליד אפשר סלט ירוק מרענן בתאבון .