אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני תבשילים

3,323
צפיות

כבדים מקורמלים עם סילאן וערמונים

המתכון של
כבדים מקורמלים עם סילאן וערמונים

מעדןןןןןן

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו כבדי עוף
  • 3 בצלים בינוניים
  • חבילת ערמונים קלופים
  • סילאן
  • יין אדום
  • פפריקה
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • סוכר חום מהסוג הדביק
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך 3 בצלים בינוניים לרצועות דקות לטגן עם שמן עד כיסוי המחבת (מחבת גדולה) .


  • 2

    להוסיף 2 כפות סוכר חום להמשיך לטגן עד קרמול .


  • 3

    להוסיף יין אדום חצי כוס .


  • 4

    להמשיך לטגן .


  • 5

    להוסיף את הכבדים .


  • 6

    חצי כוס מים פפריקה מלח פלפל גרוס כף סילאן ואת הערמונים לתת לזה להתבשל ולהפוך את הכבדים .


  • 7

    להרטיב עם הרוטב עוד כרבע שעה בערך .


  • 8

    בתאבון.


1

לחתוך 3 בצלים בינוניים לרצועות דקות לטגן עם שמן עד כיסוי המחבת (מחבת גדולה) .


2

להוסיף 2 כפות סוכר חום להמשיך לטגן עד קרמול .


3

להוסיף יין אדום חצי כוס .


4

להמשיך לטגן .


5

להוסיף את הכבדים .


6

חצי כוס מים פפריקה מלח פלפל גרוס כף סילאן ואת הערמונים לתת לזה להתבשל ולהפוך את הכבדים .


7

להרטיב עם הרוטב עוד כרבע שעה בערך .


8

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים