הכנת המילוי:
בקערה שמים קמח מצה, אגוזים טחונים, כרפס קצוץ, מלח, פלפל שחור ולבסוף מוסיפים את הביצה ומערבבים לעיסה אחידה..
2
הכנת הגלילות:
לשטח את חזה העוף וליישר קצוות. למלא את חזה העוף במילוי, לגלגל לגליל ולנעוץ קיסם שן במרכז..
3
הכנת הרוטב:
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן מעט, להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולערבב, לסדר את רצועות הכרפס בסיר, מעליהן להניח את גלילי חזה העוף, לכסות את הגלילים במים עד כ-2 ס"מ מעל חזה העוף, לפזר מעל כרפס קצוץ, להוסיף מיץ לימון ולהרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל בין 15-20 דקות על אש בינונית..
1
הכנת המילוי:
בקערה שמים קמח מצה, אגוזים טחונים, כרפס קצוץ, מלח, פלפל שחור ולבסוף מוסיפים את הביצה ומערבבים לעיסה אחידה..
2
הכנת הגלילות:
לשטח את חזה העוף וליישר קצוות. למלא את חזה העוף במילוי, לגלגל לגליל ולנעוץ קיסם שן במרכז..
3
הכנת הרוטב:
לטגן בצל קצוץ עד להזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן מעט, להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולערבב, לסדר את רצועות הכרפס בסיר, מעליהן להניח את גלילי חזה העוף, לכסות את הגלילים במים עד כ-2 ס"מ מעל חזה העוף, לפזר מעל כרפס קצוץ, להוסיף מיץ לימון ולהרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל בין 15-20 דקות על אש בינונית..