ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתאים לכ- 4 סועדים, ניתן להכפיל כמויות
-
קילו סטייק פרגיות או הודו נקבה
-
בצל גדול קלוף חתוך לרצועות דקות
-
-
-
5 כפות תבלין שווארמה או פילדלפיה
-
-
חצי כף תבלין צ'ילי מתוק או חריף לטעמכם
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה לערבב את כל מצרכי המרינדה היטב..
-
2
להכניס את נתחי הפרגיות פנימה ולתת לנוח שעה במקרר..
-
3
לחתוך את הבצל לרצועות דקות..
-
4
לחמם תנור 200 מעלות טורבו..
-
5
לקחת תבנית אינגליש קייק או מלבנית, להניח שכבת פרגיות, עליה שכבת בצל ולדחוס. שוב לחזור על הפעולה עד שיש שכבות בתבנית של פרגיות ובצל..
-
6
לעטוף בנייר כסף, לאפות שעה וחצי בתנור..
-
7
להסיר את הכיסוי ולאפות שוב רבע שעה..
-
8
להוציא את תכולת התבנית לקערת הגשה, לחתוך דק עם סכין..
-
9
לזלף טחינה מעל ולטרוף.
1
בקערה לערבב את כל מצרכי המרינדה היטב..
2
להכניס את נתחי הפרגיות פנימה ולתת לנוח שעה במקרר..
3
לחתוך את הבצל לרצועות דקות..
4
לחמם תנור 200 מעלות טורבו..
5
לקחת תבנית אינגליש קייק או מלבנית, להניח שכבת פרגיות, עליה שכבת בצל ולדחוס. שוב לחזור על הפעולה עד שיש שכבות בתבנית של פרגיות ובצל..
6
לעטוף בנייר כסף, לאפות שעה וחצי בתנור..
7
להסיר את הכיסוי ולאפות שוב רבע שעה..
8
להוציא את תכולת התבנית לקערת הגשה, לחתוך דק עם סכין..
9
לזלף טחינה מעל ולטרוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים