לןגן

שווארמה ביתית

מאת: אורית לוי, פורסם: 27/04/2025 | 12:37
שווארמה ביתית

תקציר המתכון: הריח מטריף והטעם אלוהי - בקלי קלות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל מצרכי המרינדה היטב.

  2. להכניס את נתחי הפרגיות פנימה ולתת לנוח שעה במקרר.

  3. לחתוך את הבצל לרצועות דקות.

  4. לחמם תנור 200 מעלות טורבו.

  5. לקחת תבנית אינגליש קייק או מלבנית, להניח שכבת פרגיות, עליה שכבת בצל ולדחוס. שוב לחזור על הפעולה עד שיש שכבות בתבנית של פרגיות ובצל.

  6. לעטוף בנייר כסף, לאפות שעה וחצי בתנור.

  7. להסיר את הכיסוי ולאפות שוב רבע שעה.

  8. להוציא את תכולת התבנית לקערת הגשה, לחתוך דק עם סכין.

  9. לזלף טחינה מעל ולטרוף