הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מתכון מיוחד שובר שגרה לארוחת צהריים/ערב טעימה לכל המשפחה ❤
מטגנים במחבת גדולה עם מעט שמן את הבצל עד לשקיפות ומוספים את שיני השום.
לאחר מכן מוסיפים את העוף לתוך המחבת ומוסיפים פלפל שחור ומלח לתיבול עדין.
במחבת עמוקה/סיר נפרד מכינים את הרוטב אפשרי גם במקביל לעוף.
שמים את כל מרכיבי הרוטב מלבד החמאת בוטנים ומערבבים טוב טוב במשך 3 דק.
מוסיפים את החמאת בוטנים ומבשלים 5 דקות חשוב לערבב טוב טוב על מנת שהחמאת בוטנים תשתלה עם התערובת למרקם אחיד וסמיך..
שמים את הרוטב מעל העוף ומערבבים ונותנים עוד בישול קטן של 2 דק יחדיו .
שמים בצלחת מומלץ מעל אורז ומקשטים בעלי פטרוזיליה מלמעלה.
בתאבון❤.