ספר מתכוני עוף
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 תפוח אדמה אדום כולל קליפה חתוך לציפס דקים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל עוף וירקות בסיר עם תבלינים, יין , שמן זית כשהירקות בתחתית הבסיר.
-
2
לבשל בחום בינוני כמעט מכוסה 45 דקות.
-
3
להוסיף רוטב פאד טאי ולבשל באש נמוכה עוד 30 דקות .
-
4
לערבב לפני הגשה .
1
לבשל עוף וירקות בסיר עם תבלינים, יין , שמן זית כשהירקות בתחתית הבסיר.
2
לבשל בחום בינוני כמעט מכוסה 45 דקות.
3
להוסיף רוטב פאד טאי ולבשל באש נמוכה עוד 30 דקות .
4
לערבב לפני הגשה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים