עוף עם ירקות בסיר
מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 13/05/2020 | 19:52
תקציר המתכון:
ארוחת ערב טעימה וקלה
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 ירכיים
-
3 בצל חתוך לרצועות עבות
-
4 גזר חתוך לשליש
-
1 קישוא גדול חתוך ל4
-
1 תפוח אדמה אדום כולל קליפה חתוך לציפס דקים
-
1/3 בקבוק יין אדום מתוק
-
1/4 כוס שמן זית
-
כמון 2 כפות
-
פפריקה מתוקה כף
-
פפריקה מעושנת כפית
-
שום גבישי כפית
-
ראס אל חנות כפית
-
רוטב פאד טאי 1/3 כוס
אופן הכנה
-
לבשל עוף וירקות בסיר עם תבלינים, יין , שמן זית כשהירקות בתחתית הבסיר
-
לבשל בחום בינוני כמעט מכוסה 45 דקות
-
להוסיף רוטב פאד טאי ולבשל באש נמוכה עוד 30 דקות
-
לערבב לפני הגשה