2 יחידות כוסברה ופטרוזליה(אני קונה בסופר מהמקפיא בקוביות)
אופן ההכנה
1
לאורז לוקחים סיר שמים שמן מטגנים בצל עד לשקיפות אחכ שמים את התבלינים הרסק ומערבבים שמים את המים ונותנים רתיחה ואז מכניסים את האורז נותנים רתיחה ומנמיכים את הגז ל20 דקות בערך וטועמים אם עדיין טיפה קשה לתת עוד 5 דקות בישול כי הרסק נוטה להקשות על הבישול..
2
את העוף והתפוח אדמה העגבנייה הפרוסה והבצל הפרוס שמים בתבנית משומנת ואז לוקחים קערית שמים את כל החומרים שרשמתי מערבבים מורחים את העוף ואת היתר שופכים ועם הידיים מעסים מכניסים על מצב גריל לתור ל40 עד 45 דקות..
1
לאורז לוקחים סיר שמים שמן מטגנים בצל עד לשקיפות אחכ שמים את התבלינים הרסק ומערבבים שמים את המים ונותנים רתיחה ואז מכניסים את האורז נותנים רתיחה ומנמיכים את הגז ל20 דקות בערך וטועמים אם עדיין טיפה קשה לתת עוד 5 דקות בישול כי הרסק נוטה להקשות על הבישול..
2
את העוף והתפוח אדמה העגבנייה הפרוסה והבצל הפרוס שמים בתבנית משומנת ואז לוקחים קערית שמים את כל החומרים שרשמתי מערבבים מורחים את העוף ואת היתר שופכים ועם הידיים מעסים מכניסים על מצב גריל לתור ל40 עד 45 דקות..