אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני עוף

29,993
צפיות

עוף אפונה וכרפס

המתכון של
עוף אפונה וכרפס

כן כן כרפס זה סלרי

  • קטגוריהעוף
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חלקי עוף שוק וירך לפי מספר הנפשות מאת אילנית בניזרי
  • חצי שקית אפונה קפואה
  • 4 גבעולים של כרפס (סלרי עלים) חתוכים כולל העלים
  • חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
  • 1

    נקצוץ בצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה ...נוסיף כף כורכום את חלקי העוף ונטגן קלות שיתפוס צבע ...נוסיף את הסלרי את האפונה ...חצי כפית פלפל לבן..פלפל שחור גרוס 2 כוסות מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף.


  • 2

    נבשל להבה נמוכה שעה ...נסיר מכסה נסחט חצי לימון.


  • 3

    נוסיף כוסכרה קצוצה .


  • 4

    נבשל לעוד רבע שעה ..ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי.


1

נקצוץ בצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה ...נוסיף כף כורכום את חלקי העוף ונטגן קלות שיתפוס צבע ...נוסיף את הסלרי את האפונה ...חצי כפית פלפל לבן..פלפל שחור גרוס 2 כוסות מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק עוף.


2

נבשל להבה נמוכה שעה ...נסיר מכסה נסחט חצי לימון.


3

נוסיף כוסכרה קצוצה .


4

נבשל לעוד רבע שעה ..ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים