- קטגוריהפשטידות
- מספר מנות10 מנות
- זמן הכנה40 דקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- מספר מנות: 10 מנות
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לקלף את הגזרים ותפוחי האדמה ולגרד בפומפייה גסה, להוסיף את מרק העוף, תבלינים ואת הביצים ולערבב ביחד, להוסיף את הביצים הקשות חתוכות לקוביות.
לשמן תבנית אפיה בינונית ולשפוך את התערובת.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות בערך כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
להוציא מהתנור לקרר ולחתוך לפרוסות..
1
לקלף את הגזרים ותפוחי האדמה ולגרד בפומפייה גסה, להוסיף את מרק העוף, תבלינים ואת הביצים ולערבב ביחד, להוסיף את הביצים הקשות חתוכות לקוביות.
לשמן תבנית אפיה בינונית ולשפוך את התערובת.
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות בערך כחצי שעה עד שלושת רבעי שעה.
להוציא מהתנור לקרר ולחתוך לפרוסות..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים