- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 קופסה פטריות שמפניון טריות
-
1 קופסא פטריות חורש טריות
-
-
-
-
-
-
-
2 כף אבקת מרק עוף או פטריות
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן בשמן את 3 הבצלים הקצוצים עד להזהבה (כ-1/2 שעה).
-
2
לפרוס את הפטריות לפרוסות גדולות ולשים בקערה גדולה. (ולא לטגן אותן). הפטריות מתרככות תוך כדי אפיה.
-
3
אל קערת הפטריות להוסיף את הבצל הירוק (קצוץ דק) ואת יתר המרכיבים.
-
4
לערבב היטב עד להתאחדות התערובת.
-
5
לשפוך את התערובות לתבנית אפיה בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X30.
-
6
לאפות 45-50 דקןת, בחום 175 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם.
1
לטגן בשמן את 3 הבצלים הקצוצים עד להזהבה (כ-1/2 שעה).
2
לפרוס את הפטריות לפרוסות גדולות ולשים בקערה גדולה. (ולא לטגן אותן). הפטריות מתרככות תוך כדי אפיה.
3
אל קערת הפטריות להוסיף את הבצל הירוק (קצוץ דק) ואת יתר המרכיבים.
4
לערבב היטב עד להתאחדות התערובת.
5
לשפוך את התערובות לתבנית אפיה בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X30.
6
לאפות 45-50 דקןת, בחום 175 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים