לןגן

פשטידת פטריות פרווה

מאת: מירי גולני, פורסם: 29/10/2015 | 20:37
פשטידת פטריות פרווה

תקציר המתכון: פשטידה קלה להכנה - ללא גבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בשמן את 3 הבצלים הקצוצים עד להזהבה (כ-1/2 שעה)

  2. לפרוס את הפטריות לפרוסות גדולות ולשים בקערה גדולה. (ולא לטגן אותן). הפטריות מתרככות תוך כדי אפיה

  3. אל קערת הפטריות להוסיף את הבצל הירוק (קצוץ דק) ואת יתר המרכיבים

  4. לערבב היטב עד להתאחדות התערובת

  5. לשפוך את התערובות לתבנית אפיה בקוטר 26 או תבנית מלבנית בגודל 20X30

  6. לאפות 45-50 דקןת, בחום 175 מעלות. לבדוק בשיטת הקיסם