מסננים מנוזלים ומפזרים את הפסטה בתוך תבנית משומת בקוטר 26.
3
בסיר סוטאז מטגנים את הבצלים עד הזהבה ואחרי שהבצלים הזהיבו מזהיבים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך כ- 5 דקות. סוגרים את האש. מוסיפים קורט מלח גס, מעט פלפל שחור וחצי כפית אורגנו.
4
מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב, את השמנת לבישול, את הביצים אחת אחת כדי שלא יקרישו, 1/2 מהגבינה הצהובה, את גבינת הקוטג', הבולגרית, קמח, ומעט מלח .
5
יוצקים על שכבת הפסטה שבתבנית את תערובת הפטריות עם הגבינות. מעל מפזרים את יתרת 1/2 הגבינה הצהובה וחצי כפית אורגנו לקישוט (לא חייבים).
6
אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות. לבדוק אם הפשטידה מוכנה בשיטת הקיסם.
1
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות יצרן. .
2
מסננים מנוזלים ומפזרים את הפסטה בתוך תבנית משומת בקוטר 26.
3
בסיר סוטאז מטגנים את הבצלים עד הזהבה ואחרי שהבצלים הזהיבו מזהיבים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך כ- 5 דקות. סוגרים את האש. מוסיפים קורט מלח גס, מעט פלפל שחור וחצי כפית אורגנו.
4
מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב, את השמנת לבישול, את הביצים אחת אחת כדי שלא יקרישו, 1/2 מהגבינה הצהובה, את גבינת הקוטג', הבולגרית, קמח, ומעט מלח .
5
יוצקים על שכבת הפסטה שבתבנית את תערובת הפטריות עם הגבינות. מעל מפזרים את יתרת 1/2 הגבינה הצהובה וחצי כפית אורגנו לקישוט (לא חייבים).
6
אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות. לבדוק אם הפשטידה מוכנה בשיטת הקיסם.