אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,447
צפיות

פשטידת פסטה ופטריות

המתכון של
פשטידת פסטה ופטריות

פשטידה קלה להכנה טעימה מאוד מאוד....

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם פסטה מיני מקרוני-אסם
  • 2 בצלים
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1 קוטג 9%
  • 150 גרם גבינת פיקורינו או טל עמק מגוררת
  • 50 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 1 קופסא שמנת לבישול 38%
  • 3 ביצים
  • 1.5 כף קמח תופח
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הפסטה עפ"י הוראות יצרן. .


  • 2

    מסננים מנוזלים ומפזרים את הפסטה בתוך תבנית משומת בקוטר 26.


  • 3

    בסיר סוטאז מטגנים את הבצלים עד הזהבה ואחרי שהבצלים הזהיבו מזהיבים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך כ- 5 דקות. סוגרים את האש. מוסיפים קורט מלח גס, מעט פלפל שחור וחצי כפית אורגנו.


  • 4

    מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב, את השמנת לבישול, את הביצים אחת אחת כדי שלא יקרישו, 1/2 מהגבינה הצהובה, את גבינת הקוטג', הבולגרית, קמח, ומעט מלח .


  • 5

    יוצקים על שכבת הפסטה שבתבנית את תערובת הפטריות עם הגבינות. מעל מפזרים את יתרת 1/2 הגבינה הצהובה וחצי כפית אורגנו לקישוט (לא חייבים).


  • 6

    אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות. לבדוק אם הפשטידה מוכנה בשיטת הקיסם.


1

לבשל את הפסטה עפ"י הוראות יצרן. .


2

מסננים מנוזלים ומפזרים את הפסטה בתוך תבנית משומת בקוטר 26.


3

בסיר סוטאז מטגנים את הבצלים עד הזהבה ואחרי שהבצלים הזהיבו מזהיבים מעט את השום. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך כ- 5 דקות. סוגרים את האש. מוסיפים קורט מלח גס, מעט פלפל שחור וחצי כפית אורגנו.


4

מוסיפים לסיר תוך כדי ערבוב, את השמנת לבישול, את הביצים אחת אחת כדי שלא יקרישו, 1/2 מהגבינה הצהובה, את גבינת הקוטג', הבולגרית, קמח, ומעט מלח .


5

יוצקים על שכבת הפסטה שבתבנית את תערובת הפטריות עם הגבינות. מעל מפזרים את יתרת 1/2 הגבינה הצהובה וחצי כפית אורגנו לקישוט (לא חייבים).


6

אופים כחצי שעה בחום 180 מעלות. לבדוק אם הפשטידה מוכנה בשיטת הקיסם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים