הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפשטידה משביעה, קלה, ניתן לוותר על פירורי הלחם בשכבה העליונה. בכל מקרה - טעימה מאוד!
חותכים את הבצל לקוביות בינוניות כדי שיורגשו בטעם..
מוסיפים את כל שאר המצרכים חוץ מהפירורי לחם ומערבבים היטב..
משמנים תבנית עגולה ע''י שמן או מרגרינה פרווה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס..
שופכים על הבסיס את התערובת ומפזרים מעליה עוד פירורי לחם עד כיסוי..
אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שמזהיב ומשחים..
בתיאבון ♥.