לןגן

פשטידת בצל

מאת: אורית לוי, פורסם: 25/03/2015 | 14:22
פשטידת בצל

תקציר המתכון: פשטידה משביעה, קלה, ניתן לוותר על פירורי הלחם בשכבה העליונה. בכל מקרה - טעימה מאוד!

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל לקוביות בינוניות כדי שיורגשו בטעם.

  2. מוסיפים את כל שאר המצרכים חוץ מהפירורי לחם ומערבבים היטב.

  3. משמנים תבנית עגולה ע''י שמן או מרגרינה פרווה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס.

  4. שופכים על הבסיס את התערובת ומפזרים מעליה עוד פירורי לחם עד כיסוי.

  5. אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שמזהיב ומשחים.

  6. בתיאבון ♥