אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

247
צפיות

פשטידת עוף

המתכון של
פשטידת עוף

כשמבשלים מרק עוף, נשארים כנפיים עוף או הודו, השתמשתי בהם כדי להכין פשטידה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג בשר עוף או הודו, נקי מעור ועצמות
  • 3 בצלים גדולים מטוגנים
  • 3 ביצים
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 גזרים
  • 1 כף קמח תפוחי אדמה, או קמח רגיל
  • צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
  • מלח הימליה, פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    מסירים מהכנפיים את העור והעצמות וחותכים את בשר העוף/הודו, לחתיכות קטנות.


  • 2

    מטגנים 3 בצלים. כשהבצלים חומים מוסיפים את חתיכות העוף / הודו ומאדים אותם מעט.


  • 3

    את תפוחי האדמה והגזרים מגרדים דק, בפומפייה עם חורים קטנים.


  • 4

    מורידים מהאש את הכלי בו טיגנו את הבצל .


  • 5

    מוסיפים את שאר המצרכים.


  • 6

    משמנים תבנית, מוסיפים את תערובת בשר העוף/הודו ואופים בחום 175 מעלות כ-3/4 שעה. .


  • 7

    כשמשקל העוף (נקי מעצמות ועור) גדולה מ-1/2 ק"ג, מגדילים את כמות שאר המצרים בהתאם.


  • 8

    אפשר במקום תפוחי אדמה מגוררים, לבשל את תפוחי האדמה, להכין פירה ולהוסיף לשאר המצרכים.


1

מסירים מהכנפיים את העור והעצמות וחותכים את בשר העוף/הודו, לחתיכות קטנות.


2

מטגנים 3 בצלים. כשהבצלים חומים מוסיפים את חתיכות העוף / הודו ומאדים אותם מעט.


3

את תפוחי האדמה והגזרים מגרדים דק, בפומפייה עם חורים קטנים.


4

מורידים מהאש את הכלי בו טיגנו את הבצל .


5

מוסיפים את שאר המצרכים.


6

משמנים תבנית, מוסיפים את תערובת בשר העוף/הודו ואופים בחום 175 מעלות כ-3/4 שעה. .


7

כשמשקל העוף (נקי מעצמות ועור) גדולה מ-1/2 ק"ג, מגדילים את כמות שאר המצרים בהתאם.


8

אפשר במקום תפוחי אדמה מגוררים, לבשל את תפוחי האדמה, להכין פירה ולהוסיף לשאר המצרכים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים