תקציר המתכון: כשמבשלים מרק עוף, נשארים כנפיים עוף או הודו, השתמשתי בהם כדי להכין פשטידה
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מסירים מהכנפיים את העור והעצמות וחותכים את בשר העוף/הודו, לחתיכות קטנות
מטגנים 3 בצלים. כשהבצלים חומים מוסיפים את חתיכות העוף / הודו ומאדים אותם מעט
את תפוחי האדמה והגזרים מגרדים דק, בפומפייה עם חורים קטנים
מורידים מהאש את הכלי בו טיגנו את הבצל
מוסיפים את שאר המצרכים
משמנים תבנית, מוסיפים את תערובת בשר העוף/הודו ואופים בחום 175 מעלות כ-3/4 שעה.
כשמשקל העוף (נקי מעצמות ועור) גדולה מ-1/2 ק"ג, מגדילים את כמות שאר המצרים בהתאם
אפשר במקום תפוחי אדמה מגוררים, לבשל את תפוחי האדמה, להכין פירה ולהוסיף לשאר המצרכים