אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,933
צפיות

פשטידת כרובית

המתכון של
פשטידת כרובית

פשטידה רכה ונימוחה, טעימה מאוד. קרדיט למתכון של ורד צ'אפו

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 כרובית בינונית
  • 2 בצלים מטוגנים
  • 3 ביצים
  • 5 כפות קמח
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כפיות מלח
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הכרובית בסיר עם מים רותחים, כחצי שעה עד שמתרככת, לא מדי.


  • 2

    אחרי הבישול מסננים את הכרובית, מכניסים אותה לכלי ומועכים אותה לחתיכות קטנות.


  • 3

    בזמן בישול הכרובית מטגנים 2 בצלים וקוצצים את הפטרוזיליה.


  • 4

    מוסיפים לכלי עם הכרובית את הבצל המטוגן והפטרוזיליה הקצוצה, ושאר המצרכים.


  • 5

    יוצקים את התערובת לכלי אפיה משומן בגודל 20*30, אפשר גם לתבנית עגולה .


  • 6

    אפשר לפזר מעל הפשטידה מעט כורכום, זה מקשט אותה.


  • 7

    אופים 50 דקות ב- 180 מעלות.


1

מבשלים את הכרובית בסיר עם מים רותחים, כחצי שעה עד שמתרככת, לא מדי.


2

אחרי הבישול מסננים את הכרובית, מכניסים אותה לכלי ומועכים אותה לחתיכות קטנות.


3

בזמן בישול הכרובית מטגנים 2 בצלים וקוצצים את הפטרוזיליה.


4

מוסיפים לכלי עם הכרובית את הבצל המטוגן והפטרוזיליה הקצוצה, ושאר המצרכים.


5

יוצקים את התערובת לכלי אפיה משומן בגודל 20*30, אפשר גם לתבנית עגולה .


6

אפשר לפזר מעל הפשטידה מעט כורכום, זה מקשט אותה.


7

אופים 50 דקות ב- 180 מעלות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים