לןגן

פשטידת כרובית

מאת: מירי גולני, פורסם: 20/03/2024 | 13:57
פשטידת כרובית

תקציר המתכון: פשטידה רכה ונימוחה, טעימה מאוד. קרדיט למתכון של ורד צ'אפו

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הכרובית בסיר עם מים רותחים, כחצי שעה עד שמתרככת, לא מדי

  2. אחרי הבישול מסננים את הכרובית, מכניסים אותה לכלי ומועכים אותה לחתיכות קטנות

  3. בזמן בישול הכרובית מטגנים 2 בצלים וקוצצים את הפטרוזיליה

  4. מוסיפים לכלי עם הכרובית את הבצל המטוגן והפטרוזיליה הקצוצה, ושאר המצרכים

  5. יוצקים את התערובת לכלי אפיה משומן בגודל 20*30, אפשר גם לתבנית עגולה

  6. אפשר לפזר מעל הפשטידה מעט כורכום, זה מקשט אותה

  7. אופים 50 דקות ב- 180 מעלות