תקציר המתכון: פשטידה רכה ונימוחה, טעימה מאוד. קרדיט למתכון של ורד צ'אפו
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מבשלים את הכרובית בסיר עם מים רותחים, כחצי שעה עד שמתרככת, לא מדי
אחרי הבישול מסננים את הכרובית, מכניסים אותה לכלי ומועכים אותה לחתיכות קטנות
בזמן בישול הכרובית מטגנים 2 בצלים וקוצצים את הפטרוזיליה
מוסיפים לכלי עם הכרובית את הבצל המטוגן והפטרוזיליה הקצוצה, ושאר המצרכים
יוצקים את התערובת לכלי אפיה משומן בגודל 20*30, אפשר גם לתבנית עגולה
אפשר לפזר מעל הפשטידה מעט כורכום, זה מקשט אותה
אופים 50 דקות ב- 180 מעלות