אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

139
צפיות

פשטידת כרוב

המתכון של
פשטידת כרוב

פשטידת כרוב עם עשבי תיבול טעימה כמו קיש

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 4 ביצים גדולות
  • 1/2 שמנת חמוצה
  • 1/4 כוס קמח מנופה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית עמילן תירס
  • 1/2 ראש כרוב פרוס לפרוסות דקות
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 1/2 1 כוסות גבינה צהובה מגוררת
  • 1/4 גבינה צפתית
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית עגולה..


  • 2

    בקערת ערבוב בינונית מוסיפים 4 ביצים, 1/2 שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..


  • 3

    בקערת ערבוב קטנה מערבבים 1/4 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפיה וחצי כפית עמילן תירס מערבבים היטב ומקציפים לתוך בלילת הביצים עד לקבת תערובת חלקה..


  • 4

    מניחים כרוב פרוס בקערת ערבוב בינונית ומפזרים 1/2 כפית מלח לכווץ את הכרוב למשך 30 שניות כדי שהכרוב יתרכך. מערבבים פנימה 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בצל ירוק..


  • 5

    שמים את תערובת הכרוב בתבנית עגולה משומנת ויוצקים מעל את הבלילה באופן שווה על החלק העליון מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ואופים במדף המרכזי בחום של 200 מעלות 35-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב..


1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית עגולה..


2

בקערת ערבוב בינונית מוסיפים 4 ביצים, 1/2 שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..


3

בקערת ערבוב קטנה מערבבים 1/4 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפיה וחצי כפית עמילן תירס מערבבים היטב ומקציפים לתוך בלילת הביצים עד לקבת תערובת חלקה..


4

מניחים כרוב פרוס בקערת ערבוב בינונית ומפזרים 1/2 כפית מלח לכווץ את הכרוב למשך 30 שניות כדי שהכרוב יתרכך. מערבבים פנימה 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בצל ירוק..


5

שמים את תערובת הכרוב בתבנית עגולה משומנת ויוצקים מעל את הבלילה באופן שווה על החלק העליון מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ואופים במדף המרכזי בחום של 200 מעלות 35-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים