בקערת ערבוב בינונית מוסיפים 4 ביצים, 1/2 שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..
3
בקערת ערבוב קטנה מערבבים 1/4 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפיה וחצי כפית עמילן תירס מערבבים היטב ומקציפים לתוך בלילת הביצים עד לקבת תערובת חלקה..
4
מניחים כרוב פרוס בקערת ערבוב בינונית ומפזרים 1/2 כפית מלח לכווץ את הכרוב למשך 30 שניות כדי שהכרוב יתרכך. מערבבים פנימה 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בצל ירוק..
5
שמים את תערובת הכרוב בתבנית עגולה משומנת ויוצקים מעל את הבלילה באופן שווה על החלק העליון מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ואופים במדף המרכזי בחום של 200 מעלות 35-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב..
1
מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית עגולה..
2
בקערת ערבוב בינונית מוסיפים 4 ביצים, 1/2 שמנת חמוצה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה..
3
בקערת ערבוב קטנה מערבבים 1/4 כוס קמח, 1/2 כפית אבקת אפיה וחצי כפית עמילן תירס מערבבים היטב ומקציפים לתוך בלילת הביצים עד לקבת תערובת חלקה..
4
מניחים כרוב פרוס בקערת ערבוב בינונית ומפזרים 1/2 כפית מלח לכווץ את הכרוב למשך 30 שניות כדי שהכרוב יתרכך. מערבבים פנימה 2 כפות פטרוזיליה ו-2 כפות בצל ירוק..
5
שמים את תערובת הכרוב בתבנית עגולה משומנת ויוצקים מעל את הבלילה באופן שווה על החלק העליון מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת ואופים במדף המרכזי בחום של 200 מעלות 35-45 דקות או עד שהחלק העליון מזהיב..