אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

240
צפיות

קציצות ברוקולי הכי קלות

המתכון של
קציצות ברוקולי הכי קלות

קציצות שאופים בתנור יוצאות טעימות ונימוחות. טעימות ועשירות בערכים תזונתיים.

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גר' ברוקולי
  • 4 שיני שום קצוצות ומטוגנות
  • 1 בצל בנוני קצוץ ומטוגן
  • 3/4 כוס שיבולת שועל (השתמשתי עם כוס חד פעמי קר)
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית אורגנו
  • 3 כפות גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הברוקולי 3-4 דקות, עד שהברוקולי מתרכך מעט, מקררים וקוצצים דק..


  • 2

    מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה..


  • 3

    יוצרים קציצות בידיים משומנות מט ומניחים על נייר אפייה משומן..


  • 4

    אופים בתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהקציצות מזהיבות, הופכים את הקציצות ואופים עד להשחמה..


  • 5

    אוכלים עם סלט ירקות ונהנים.


1

מבשלים את הברוקולי 3-4 דקות, עד שהברוקולי מתרכך מעט, מקררים וקוצצים דק..


2

מערבבים את כל החומרים בקערה ומניחים מכוסה לחצי שעה..


3

יוצרים קציצות בידיים משומנות מט ומניחים על נייר אפייה משומן..


4

אופים בתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה או עד שהקציצות מזהיבות, הופכים את הקציצות ואופים עד להשחמה..


5

אוכלים עם סלט ירקות ונהנים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים