אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

19,298
צפיות

פשטידת קישואים

המתכון של
פשטידת קישואים

פשטידה בקלי קלות, משביעה ומתאימה כארוחה או כתוספת

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 3 יחידה בצל
  • 5 יחידה קישוא
  • 3 יחידה ביצה
  • חצי כוס שמן
  • חצי כוס מים
  • 1.5 כוס קמח תופח
  • 1 כף פלפל
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף ולגרד את הקישואים. לסחוט היטב ולהכניס לקערה..


  • 2

    לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות. אמורים לחוש אותן בלעיסה..


  • 3

    להוסיף את כל המרכיבים האחרים לקערה. לערבב היטב..


  • 4

    לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שמזהיבה ומשחימה למעלה..


  • 5

    בתיאבון ♥.


1

לקלף ולגרד את הקישואים. לסחוט היטב ולהכניס לקערה..


2

לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות. אמורים לחוש אותן בלעיסה..


3

להוסיף את כל המרכיבים האחרים לקערה. לערבב היטב..


4

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שמזהיבה ומשחימה למעלה..


5

בתיאבון ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים