לןגן

פשטידת קישואים

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/03/2015 | 13:34
פשטידת קישואים

תקציר המתכון: פשטידה בקלי קלות, משביעה ומתאימה כארוחה או כתוספת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ולגרד את הקישואים. לסחוט היטב ולהכניס לקערה.

  2. לחתוך את הבצלים לחתיכות בינוניות. אמורים לחוש אותן בלעיסה.

  3. להוסיף את כל המרכיבים האחרים לקערה. לערבב היטב.

  4. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות או עד שמזהיבה ומשחימה למעלה.

  5. בתיאבון ♥