אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,378
צפיות

רולדת תפוחי אדמה במילוי בטטה

המתכון של
רולדת תפוחי אדמה במילוי בטטה

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *רולדת תפוח אדמה במילוי בטטה*
  • קרדיט לדבורה פילמר
  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 בצל גדול
  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס שמן חם
  • פלפל שחור
  • מלח
  • למילוי
  • 4 בטטות מבושלות ומעוכות
  • פלפל שחור
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    לגרד בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה.


  • 2

    להניח במסננת לפזר מעט מלח .


  • 3

    אחרי 5 דקות לסחוט היטב .


  • 4

    להוסיף את הביצים והשמן לתבל ולערבב היטב .


  • 5

    להניח נייר אפיה בתבנית של תנור .


  • 6

    לרסס מעט בתרסיס שמן .


  • 7

    לשטח את הבלילה האופן שווה .


  • 8

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-250° על טורבו כ-20 דקות .


  • 9

    לאחר 20 דקות להוריד ל-200° ולאפות כרבע שעה עד לקבלת גוון שחום .


  • 10

    להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .


  • 11

    לקרר .


  • 12

    למערוך את הבטטה ולתבל .


  • 13

    לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי באופן שווה .


  • 14

    לגלג שוב .


  • 15

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לגרד בפומפיה גסה את הבצל ותפוחי האדמה.


2

להניח במסננת לפזר מעט מלח .


3

אחרי 5 דקות לסחוט היטב .


4

להוסיף את הביצים והשמן לתבל ולערבב היטב .


5

להניח נייר אפיה בתבנית של תנור .


6

לרסס מעט בתרסיס שמן .


7

לשטח את הבלילה האופן שווה .


8

לאפות בתנור שחומם מראש ל-250° על טורבו כ-20 דקות .


9

לאחר 20 דקות להוריד ל-200° ולאפות כרבע שעה עד לקבלת גוון שחום .


10

להוציא מהתנור ולגלגל עם הנייר אפיה לרולדה .


11

לקרר .


12

למערוך את הבטטה ולתבל .


13

לפתוח את הרולדה למרוח את המילוי באופן שווה .


14

לגלג שוב .


15

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים