אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

694
צפיות

מאפינס בטטה

המתכון של
מאפינס בטטה

פשוט וקל כמו שאני אוהבת וטעים כמו שהילדים שלי אוהבים

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בטטה גדולה מגורדת גס
  • בצל בינוני קצוץ
  • 1 גביע קוטג' 5 %
  • 1 גביע גבינה לבנה 5% או 9%
  • רבע כוס שמן (ועוד טיפה לטיגון של הבצל והבטטה)
  • 3 ביצים
  • 150 גר' גבינה צהובה מגורדת
  • 1 כוס קמח תופח (או רגיל עם אבקת אפייה)
  • מל"פ לפי הטעם
  • מעט שומשום לפיזור מעל
אופן ההכנה
  • 1

    לחמם תנור ל180 מעלות.


  • 2

    לטגן במעט שמן את הבצל, להוסיף את הבטטה המוגרדת ולהמשיך לטגן כ5 דקות תוך כדי ערבוב.


  • 3

    בינתיים בקערה גדולה לערבב את כל מוצרי הבלילה יחדיו.


  • 4

    להוסיף לקערה את הבצל והבטטה ולערבב הכל לבלילה אחידה.


  • 5

    להעביר לתבניות מאפינס, לפזר מעל מעט שומשום ולהכניס לתנור לאפייה של כ40 דקות או עד הזהבה (כל אחת והתנור שלה).


1

לחמם תנור ל180 מעלות.


2

לטגן במעט שמן את הבצל, להוסיף את הבטטה המוגרדת ולהמשיך לטגן כ5 דקות תוך כדי ערבוב.


3

בינתיים בקערה גדולה לערבב את כל מוצרי הבלילה יחדיו.


4

להוסיף לקערה את הבצל והבטטה ולערבב הכל לבלילה אחידה.


5

להעביר לתבניות מאפינס, לפזר מעל מעט שומשום ולהכניס לתנור לאפייה של כ40 דקות או עד הזהבה (כל אחת והתנור שלה).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים