לןגן

מאפינס בטטה

מאת: Yana Aminov, פורסם: 16/09/2021 | 21:30
מאפינס בטטה

תקציר המתכון: פשוט וקל כמו שאני אוהבת וטעים כמו שהילדים שלי אוהבים

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות

  2. לטגן במעט שמן את הבצל, להוסיף את הבטטה המוגרדת ולהמשיך לטגן כ5 דקות תוך כדי ערבוב

  3. בינתיים בקערה גדולה לערבב את כל מוצרי הבלילה יחדיו

  4. להוסיף לקערה את הבצל והבטטה ולערבב הכל לבלילה אחידה

  5. להעביר לתבניות מאפינס, לפזר מעל מעט שומשום ולהכניס לתנור לאפייה של כ40 דקות או עד הזהבה (כל אחת והתנור שלה)