הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהתפוחי אדמה ברוטב שמנת פיטריות מוקרם והטעם להתעלף
אחרי בישול חלקי של התפוחי אדמה לצנן לקלף ולפרוס לפרוסות..
למרוח מעט חמאה בתבנית שמיועדת לתנור.
לסדר את תפוחי האדמה בצורת רעפים.
לפזר עליהם מעט מלח...
לרוטב..
להזהיב בצל קצוץ במעט חמאה להוסיף את שיני השום ולהמשיך לערבב.
להוסיף את הפיטריות תוך כדי ערבוב עד להגרת נוזלים.
להוסיף את השמנות מתוקות והתבלינים.
לשפוך על תפוחי האדמה..
לפזר גבינה צהובה..
תנור שחומם מראש על 180 עד הזהבה.
בערך 40 דקות.