אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

525
צפיות

פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן

המתכון של
פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן

מושלם לארוחת בוקר אט ערב ומתאים לפסר

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • פשטידת ברוקולי ובטטה ללא קמח
  • 4 ביצים בגודל (L)
  • 200 גרם ברוקולי של סנפרוסט חתוך גס
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 250 גרם תפו"א מבושל ומרוסק לפירה
  • 1 בטטה חצי בישול
  • ביצה קשה חתוכה לרצועות
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 כף דבש
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק.


  • 2

    2)מוסיפים את הפירה ביצה ומערבבים.


  • 3

    שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק.


  • 4

    3) מקשקשים 4 ביצים מכניסים אותם ומערבבים היטב מחממים קצת שמן לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ שופכים את התערובת ומשירים את הסיר על הגז כ 3 עד 4 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דקות מקררים קצת ומחלצים.


1

1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק.


2

2)מוסיפים את הפירה ביצה ומערבבים.


3

שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק.


4

3) מקשקשים 4 ביצים מכניסים אותם ומערבבים היטב מחממים קצת שמן לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ שופכים את התערובת ומשירים את הסיר על הגז כ 3 עד 4 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דקות מקררים קצת ומחלצים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים