תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר אט ערב ומתאים לפסר
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק
2)מוסיפים את הפירה ביצה ומערבבים
שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק
3) מקשקשים 4 ביצים מכניסים אותם ומערבבים היטב מחממים קצת שמן לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ שופכים את התערובת ומשירים את הסיר על הגז כ 3 עד 4 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דקות מקררים קצת ומחלצים