לןגן

פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/05/2021 | 01:27
פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר אט ערב ומתאים לפסר

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק

  2. 2)מוסיפים את הפירה ביצה ומערבבים

  3. שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק

  4. 3) מקשקשים 4 ביצים מכניסים אותם ומערבבים היטב מחממים קצת שמן לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ שופכים את התערובת ומשירים את הסיר על הגז כ 3 עד 4 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דקות מקררים קצת ומחלצים