אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

786
צפיות

פשטידת פטריות

המתכון של
פשטידת פטריות

10 דקות הכנה ויש לכם פשטידה טעימה וקלה להכנה, הניתנת להגשה לצד כל ארוחה👩‍🍳🧑‍🍳 אצלנו עד לארוחת הערב לא נשאר זכר לפשטידה🤷‍♀️ פשטידת פטריות עשירה בטעמים🔥

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • המתכון ⬇️
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 סלסילות פטריות, אני ערבבתי 2 סוגים, לבן וחום
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 ביצים L
  • 140 גרם קמח
  • שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • מעט אורגנו ותימי יבשן לפי הטעם
  • חפשו בפייסבוק
  • לבשל מהמטבח של מומי, באהבה 💖
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור ל-170 מעלות חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים. במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות. מסירים מהאש ושמים בקערה. מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל אורגנו ותימין ומערבבים עד אחידות. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. בהצלחה ובתאבון 💖.


0

מחממים תנור ל-170 מעלות חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים. במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות. מסירים מהאש ושמים בקערה. מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל אורגנו ותימין ומערבבים עד אחידות. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. בהצלחה ובתאבון 💖.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים