לןגן

פשטידת פטריות

מאת: לבשל מהמטבח של מומי, באהבה, פורסם: 19/01/2021 | 06:34
פשטידת פטריות

תקציר המתכון: 10 דקות הכנה ויש לכם פשטידה טעימה וקלה להכנה, הניתנת להגשה לצד כל ארוחה👩‍🍳🧑‍🍳 אצלנו עד לארוחת הערב לא נשאר זכר לפשטידה🤷‍♀️ פשטידת פטריות עשירה בטעמים🔥

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים. במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות. מסירים מהאש ושמים בקערה. מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל אורגנו ותימין ומערבבים עד אחידות. יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. בהצלחה ובתאבון 💖