- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
סירופ :מיכוס סוכר וכוס מים לבשל יחד
אופן ההכנה
-
0
לשמן מחבת גדולה בחמאה לימרוח היטב גם הדפנות.
-
1
לימרוח בעזרת הידיים חמאה על כל שערות הקדאיף.
-
2
להניח חצי מיכמות הקדאיף על המחבת המשומנת.
-
3
להדק היטב בידיים לעלות לדפנות.
-
4
לערבב יחד את הגבינות ולישפוך על הקדאיף לכסות עים שאר השערות שנותרו , להדק שוב ,לטגן כ5 דק.
-
5
להפוך ביזהירות על צלחת גדולה את הכנאפה ולטגן גם את הצד השני.
-
6
לבשל כוס מים וכוס סוכר לערבב לסירופ.
-
7
להוציא את הכנאפה למגש ולהרטיב בסירופ את כל הכנאפה.
-
8
לקשט בשקדים או פיסטוקים קצוצים.
0
לשמן מחבת גדולה בחמאה לימרוח היטב גם הדפנות.
1
לימרוח בעזרת הידיים חמאה על כל שערות הקדאיף.
2
להניח חצי מיכמות הקדאיף על המחבת המשומנת.
3
להדק היטב בידיים לעלות לדפנות.
4
לערבב יחד את הגבינות ולישפוך על הקדאיף לכסות עים שאר השערות שנותרו , להדק שוב ,לטגן כ5 דק.
5
להפוך ביזהירות על צלחת גדולה את הכנאפה ולטגן גם את הצד השני.
6
לבשל כוס מים וכוס סוכר לערבב לסירופ.
7
להוציא את הכנאפה למגש ולהרטיב בסירופ את כל הכנאפה.
8
לקשט בשקדים או פיסטוקים קצוצים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים