לןגן

כנאפה גבינות

מאת: מלי קלב, פורסם: 29/11/2020 | 21:50
כנאפה גבינות

תקציר המתכון: כנאפה טעימה קלה ומוצלחת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשמן מחבת גדולה בחמאה לימרוח היטב גם הדפנות

  2. לימרוח בעזרת הידיים חמאה על כל שערות הקדאיף

  3. להניח חצי מיכמות הקדאיף על המחבת המשומנת

  4. להדק היטב בידיים לעלות לדפנות

  5. לערבב יחד את הגבינות ולישפוך על הקדאיף לכסות עים שאר השערות שנותרו , להדק שוב ,לטגן כ5 דק

  6. להפוך ביזהירות על צלחת גדולה את הכנאפה ולטגן גם את הצד השני

  7. לבשל כוס מים וכוס סוכר לערבב לסירופ

  8. להוציא את הכנאפה למגש ולהרטיב בסירופ את כל הכנאפה

  9. לקשט בשקדים או פיסטוקים קצוצים