נעבד עד לפירורים בפולסים קצרים ונוסיף ביצה 1 נערבב עד שנקבל כדור נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב נעדק את הצדדים של הבצק עם מזלג לעשות חורים להכניס למקפיא ל חצי שעה בנתיים..
7
למלית .
8
נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה .
9
בקערה נטרוף 3 ביצים .
10
נוסיף 1 שמנת לבישול 15 אחוז כפית שום כתוש מלח פלפל שחור חבילה מיני ברוקולי מופשר את הבצל קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פנדו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט לערבב בעדינות .
11
ממשיכים עם הבצק.
12
מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון .
13
שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופחים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה..
1
לבצק .
2
במעבד מזון נסים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם ) .
3
כפית מלח .
4
חצי כפית סוכר .
5
175 גרם חמאה קרה לקוביות .
6
נעבד עד לפירורים בפולסים קצרים ונוסיף ביצה 1 נערבב עד שנקבל כדור נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב נעדק את הצדדים של הבצק עם מזלג לעשות חורים להכניס למקפיא ל חצי שעה בנתיים..
7
למלית .
8
נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה .
9
בקערה נטרוף 3 ביצים .
10
נוסיף 1 שמנת לבישול 15 אחוז כפית שום כתוש מלח פלפל שחור חבילה מיני ברוקולי מופשר את הבצל קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פנדו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט לערבב בעדינות .
11
ממשיכים עם הבצק.
12
מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון .
13
שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופחים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה..