לןגן

קיש ברוקולי

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 31/08/2020 | 16:25
קיש ברוקולי

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבצק

  2. במעבד מזון נסים 2 כוסות קמח רגיל (280 גרם )

  3. כפית מלח

  4. חצי כפית סוכר

  5. 175 גרם חמאה קרה לקוביות

  6. נעבד עד לפירורים בפולסים קצרים ונוסיף ביצה 1 נערבב עד שנקבל כדור נקמח קצת את השיש נרדד את הבצק לגודל הרינג אפשר גם בגודל אישי למי שאוהב נעדק את הצדדים של הבצק עם מזלג לעשות חורים להכניס למקפיא ל חצי שעה בנתיים.

  7. למלית

  8. נטגן 2 בצלים עד הזהבה יפה

  9. בקערה נטרוף 3 ביצים

  10. נוסיף 1 שמנת לבישול 15 אחוז כפית שום כתוש מלח פלפל שחור חבילה מיני ברוקולי מופשר את הבצל קובייה של גבינה בולגרית רכה נפורר עם הידים נוסיף 2 כפות גבינה גרנה פנדו( פרמזן ) מעט אגוז מוסקט לערבב בעדינות

  11. ממשיכים עם הבצק

  12. מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון

  13. שהתנור חם אופים את הבצק 15 דקות מצננים שופחים את המלית ושוב אופים לעוד 40 דקות עד שהכל משחים יפה.