אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

16,000
צפיות

קיש פטריות

המתכון של
קיש פטריות

בלי להסתבך עם רידוד בצק

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מרכיבים לבצק פריך מאת אילנית בניזרי : תבנית פאי קוטר 28!
  • כוס וחצי קמח לבן
  • 100 גרם חמאה קרה לקוביות
  • ביצה שלמה
  • קמצוץ מלח
  • כף מים
  • מרכיבים למלית פטריות
  • בצל סגול פרוס
  • סלסלת פטריות חתוכות
  • שמן או חמאה לטיגון
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח
  • מרכיבים לרויאל( רוטב שמנת)
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • כף קמח גדושה
  • ביצה
  • כף ממרח פסטו
  • מעט בליזיקום יבש
  • מלח
  • 3 כפות מוצרלה מגורדת או גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
  • 1

    להכנת הבצק להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון לתת כמה פולסים עד שמתגבש ! .


  • 2

    להעביר את הבצק לתבנית פאי לשטח עם היד על כל התבנית ולהדק את הבצק היטב ...לחורר עם מזלג את הבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה ! .


  • 3

    במחבת נטגן את הבצל עד לריכוך נוסיף את הפטריות והתבלינים נקפיץ עד לריכוך הפטריות כ 8 דקות .נצנן ! .


  • 4

    בקערה נפרדת נשים את מרכיבי הרויאל נערבב היטב ! .


  • 5

    נחמם תנור ל 180 מעלות נכניס את הפאי לאפייה של רבע שעה .


  • 6

    להוציא את התבנית מהתנור ...למזוג את רוטב השמנת נסדר את הפטריות והבצלים מעל .


  • 7

    נחזיר לתנור ...עד להזהבה ! .


  • 8

    מדף ראשון תחתון ..


  • 9

    חום עליון וחום תחתון .


  • 10

    לא טורבו !! .


  • 11

    הבצק מתאים לכל סוגי הקישים שיש בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


1

להכנת הבצק להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון לתת כמה פולסים עד שמתגבש ! .


2

להעביר את הבצק לתבנית פאי לשטח עם היד על כל התבנית ולהדק את הבצק היטב ...לחורר עם מזלג את הבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה ! .


3

במחבת נטגן את הבצל עד לריכוך נוסיף את הפטריות והתבלינים נקפיץ עד לריכוך הפטריות כ 8 דקות .נצנן ! .


4

בקערה נפרדת נשים את מרכיבי הרויאל נערבב היטב ! .


5

נחמם תנור ל 180 מעלות נכניס את הפאי לאפייה של רבע שעה .


6

להוציא את התבנית מהתנור ...למזוג את רוטב השמנת נסדר את הפטריות והבצלים מעל .


7

נחזיר לתנור ...עד להזהבה ! .


8

מדף ראשון תחתון ..


9

חום עליון וחום תחתון .


10

לא טורבו !! .


11

הבצק מתאים לכל סוגי הקישים שיש בהצלחה אילנית בניזרי 💕.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים