תקציר המתכון: בלי להסתבך עם רידוד בצק
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
להכנת הבצק להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון לתת כמה פולסים עד שמתגבש !
להעביר את הבצק לתבנית פאי לשטח עם היד על כל התבנית ולהדק את הבצק היטב ...לחורר עם מזלג את הבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה !
במחבת נטגן את הבצל עד לריכוך נוסיף את הפטריות והתבלינים נקפיץ עד לריכוך הפטריות כ 8 דקות .נצנן !
בקערה נפרדת נשים את מרכיבי הרויאל נערבב היטב !
נחמם תנור ל 180 מעלות נכניס את הפאי לאפייה של רבע שעה
להוציא את התבנית מהתנור ...למזוג את רוטב השמנת נסדר את הפטריות והבצלים מעל
נחזיר לתנור ...עד להזהבה !
מדף ראשון תחתון .
חום עליון וחום תחתון
לא טורבו !!
הבצק מתאים לכל סוגי הקישים שיש בהצלחה אילנית בניזרי 💕