לןגן

קיש פטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 27/05/2020 | 15:11
קיש פטריות

תקציר המתכון: בלי להסתבך עם רידוד בצק

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למלית פטריות

מרכיבים לרויאל( רוטב שמנת)

אופן הכנה

  1. להכנת הבצק להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון לתת כמה פולסים עד שמתגבש !

  2. להעביר את הבצק לתבנית פאי לשטח עם היד על כל התבנית ולהדק את הבצק היטב ...לחורר עם מזלג את הבצק ולהכניס למקרר לכחצי שעה !

  3. במחבת נטגן את הבצל עד לריכוך נוסיף את הפטריות והתבלינים נקפיץ עד לריכוך הפטריות כ 8 דקות .נצנן !

  4. בקערה נפרדת נשים את מרכיבי הרויאל נערבב היטב !

  5. נחמם תנור ל 180 מעלות נכניס את הפאי לאפייה של רבע שעה

  6. להוציא את התבנית מהתנור ...למזוג את רוטב השמנת נסדר את הפטריות והבצלים מעל

  7. נחזיר לתנור ...עד להזהבה !

  8. מדף ראשון תחתון .

  9. חום עליון וחום תחתון

  10. לא טורבו !!

  11. הבצק מתאים לכל סוגי הקישים שיש בהצלחה אילנית בניזרי 💕