- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3-4 תפוחי אדמה פרוסים דק דק
-
אופן ההכנה
-
1
לסדר בתבנית חסינת אש .
-
2
פרוסות תפוחי אדמה בתחתית ובצדדים .
-
3
להניח מחצית מתערובת הבשר .
-
4
לסדר שכבה נוספת של תפוחי אדמה .
-
5
לשים מעל שכבת את בשר הנותר.
-
6
לסגור בפרוסות תפוחי אדמה .
-
7
לערבב את המיונז המים והתבלינים למרוח מעל שכבת תפוחי האדמה .
-
8
לאפות בתנור ב-200° מעלות כ-45 דקות .
-
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
לסדר בתבנית חסינת אש .
2
פרוסות תפוחי אדמה בתחתית ובצדדים .
3
להניח מחצית מתערובת הבשר .
4
לסדר שכבה נוספת של תפוחי אדמה .
5
לשים מעל שכבת את בשר הנותר.
6
לסגור בפרוסות תפוחי אדמה .
7
לערבב את המיונז המים והתבלינים למרוח מעל שכבת תפוחי האדמה .
8
לאפות בתנור ב-200° מעלות כ-45 דקות .
9
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים