- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
המצרכים לתערובת הגבינות
-
-
-
-
גבינות נוספות לפי מה שיש בבית
אופן ההכנה
-
1
אופן הכנת הרוטב:.
-
2
כדי להגיע למרקם חלד שח הרוטב יש לטחון את העגבניות המרוסקות (אך, לא חובה) ומעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב.
-
3
אופן הכנת תערובת הגבינות:.
-
4
מערבבים את כל הגבינות יחד.
-
5
אופן הרכבת הלזניה:.
-
6
שמים קצת מהרוטב על תחתית התבנית ושמים דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות.
-
7
ושוב, שמים עוד שכבת דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות.
-
8
שמים שכבה אחרונה של דפי לזניה ועליה את השליש האחרון של הרוטב, מפזרים גבינה מגורדת .
-
9
מכסים את התבנית עם נייר הכסף ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, מוציאים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות להשחמת הגבינה.
1
אופן הכנת הרוטב:.
2
כדי להגיע למרקם חלד שח הרוטב יש לטחון את העגבניות המרוסקות (אך, לא חובה) ומעבירים לקערה, מוסיפים את יתר מרכיבי הרוטב.
3
אופן הכנת תערובת הגבינות:.
4
מערבבים את כל הגבינות יחד.
5
אופן הרכבת הלזניה:.
6
שמים קצת מהרוטב על תחתית התבנית ושמים דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות.
7
ושוב, שמים עוד שכבת דפי לזניה, שופכים שליש מכמות הרוטב ועליה חצי מכמות הגבינות.
8
שמים שכבה אחרונה של דפי לזניה ועליה את השליש האחרון של הרוטב, מפזרים גבינה מגורדת .
9
מכסים את התבנית עם נייר הכסף ואופים בחום של 200 מעלות כ-30 דקות, מוציאים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות להשחמת הגבינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים